Lokáció

Ikonikus helyszínek, könnyű megközelíthetőség

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületi Petőfi Sándor utcában épül. A megújuló Szervita téren, a Szent Anna-templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a Váci utcától.

Autóval vagy gyalogosan szintén kiválóan megközelíthető: a mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma.

A környék mozgalmas, élettel teli. A helyiek és turisták körében egyaránt népszerű kulturális lehetőségek, valamint számos történelmi emlékhely karnyújtásnyi közelségben található. A folyamatosan pezsgő és fejlődő V. kerület a kedvező hosszú és rövidtávú megtérülést keresők körében jelenleg egyaránt a főváros egyik legkedveltebb része.

Szintén a környék színvonalát emeli az Emerald Residence építésével párhuzamos környékbeli fejlesztések, melyek során a Szervita tér teljes megújuláson megy keresztül. A kiszélesített utcák mellett egy nagyobb közösségi tér és vízfelületekkel gazdagított városi park is kialakításra kerül, amely egy többfunkciós kereskedelmi- és lakóingatlan projektet és közvetlen környezetét szervesen kapcsolja majd össze. A különböző szolgáltatások és épületfunkciók szintén hozzájárulnak a város szívében kialakuló élénk közösségi szféra megteremtéséhez.

Néhány ki nem hagyható helyszín: Bazilika, Gozsdu udvar melyben számtalan kiváló hírű étterem és szórakozóhely kapott teret. A Váci utca Pest talán leghíresebb sétálóutcája. A Ferenciek terén található Párizsi udvar egyike a főváros legszebb és legismertebb építészeti alkotásainak. Az ikonikus Dob utcán végighaladva, lépten nyomon éttermekre, kézműves és egyedi designer boltokra bukkanunk.

 
2905 Tervezett lakások
1051 Épülő lakások
 
3362 Eladott lakások
2600 Átadott lakások
0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn
Ajánlatkérés 0