Díjak

AZ ÉV INGATLANFEJLESZTŐJE ÉS AZ ÉV TERVEZETT LAKÓPROJEKTJE

Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan épületeket tervezzünk és valósítsunk meg, amelyeket a nagyközönség és a szakma egyaránt ismer és elismer. Büszkék vagyunk arra, hogy idén már két alkalommal is díjazták eddigi munkánkat.

A Biggeorge Property Zrt. a 2018-ban 10. alkalommal útjára indított CIJ AWARDS Hungary versenyét is sikerrel zárta. A decemberi díjátadó gálaest a neves budapesti Marriott Hotelben került megrendezésre. A szakmai zsűri az Emerald Residence ingatlan és boutique hotel kreatív koncepcióját kiemelkedően innovatívnak és előremutatónak találta New Concept of the Year kategóriában.

Kiemelkedő siker számunkra, hogy részt vehettünk a EUROPEAN PROPERTY AWARDS díjátadó gálaestjén, ahol az International Property Awards 2018–2019-es versenyen „Best Development Marketing” kategóriában az Emerald Residence lakóingatlan és boutique hotel fejlesztésünket első, Five Star díjjal jutalmazták.

Az idei évben a második díjat az Év Tervezett Lakóprojektje kategóriában, az Év Irodája versenyen a zsűri és a szavazók egybehangzó véleménye alapján legújabb, az V. kerületben épülő ingatlan és boutique hotel kombinációja az Emerald Residence nyerte meg.

Elsőként, a Biggeorge Property Zrt. nyerte el Az Év lakóingatlan-fejlesztője díjat az Europa Property Hungarian & Balkans Real Estate Awards díjátadó gáláján, melyet januárban a budapesti Mariott Hotelben került megrendezésre, mintegy 200 magyar és külföldi szakember részvételével.

0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn
Ajánlatkérés 0