Lokáció

Ikonikus helyszínek, könnyű megközelíthetőség

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületi Petőfi Sándor utcában épül. A megújuló Szervita téren, a Szent Anna-templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a Váci utcától.

Autóval vagy gyalogosan szintén kiválóan megközelíthető: a mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma.

A környék mozgalmas, élettel teli. A helyiek és turisták körében egyaránt népszerű kulturális lehetőségek, valamint számos történelmi emlékhely karnyújtásnyi közelségben található. A folyamatosan pezsgő és fejlődő V. kerület a kedvező hosszú és rövidtávú megtérülést keresők körében jelenleg egyaránt a főváros egyik legkedveltebb része.

Szintén a környék színvonalát emeli az Emerald Residence építésével párhuzamos környékbeli fejlesztések, melyek során a Szervita tér teljes megújuláson megy keresztül. A kiszélesített utcák mellett egy nagyobb közösségi tér és vízfelületekkel gazdagított városi park is kialakításra kerül, amely egy többfunkciós kereskedelmi- és lakóingatlan projektet és közvetlen környezetét szervesen kapcsolja majd össze. A különböző szolgáltatások és épületfunkciók szintén hozzájárulnak a város szívében kialakuló élénk közösségi szféra megteremtéséhez.

Néhány ki nem hagyható helyszín: Bazilika, Gozsdu udvar melyben számtalan kiváló hírű étterem és szórakozóhely kapott teret. A Váci utca Pest talán leghíresebb sétálóutcája. A Ferenciek terén található Párizsi udvar egyike a főváros legszebb és legismertebb építészeti alkotásainak. Az ikonikus Dob utcán végighaladva, lépten nyomon éttermekre, kézműves és egyedi designer boltokra bukkanunk.

 
0 Ajánlatkérés
Facebook Youtube Instagram LinkedIn
Kiválasztott lakások 0